Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Dead Space Remake için Çıkış Tarihi ve Fiyat Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Korku, gerilim ve uçsuz bucaksız bir uzay. Dead Space serisinden söz ediyorum. Zamanının en iyi oyunlarından biri olan ve korkuyu, gerilimi hissetmemizi sağlayan efsane oyun geri dönüyor. Dead Space Remake yapımı yolda.

Serinin en sevilen oyunu olan ilk oyunun remake versiyonu için hem çıkış tarihi açıklandı hem de oyunun ön siparişleri başladı.

Dead Space Remake Çok İddialı Geliyor

Oyun için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Motive tarafından geliştirilen ve yine EA Games tarafından yayıncılığı yapılacak olan oyun, başta da söylediğimiz gibi ilk yapımın yeniden hazırlanmış bir versiyonu olacak.

Grafiksel açıdan, ses ve oynanış açısından çok daha gelişmiş bir yapım olarak karşımıza çıkacak olan remake versiyonun, Frostbite oyun motoruyla geliştirilecek. Yani sizin anlayacağınız yeni nesle geçiş yapılmış olacak.

Şu sıralar ön siparişleri de açılan remake versiyonunun çıkış tarihi ise 27 Ocak 2023 olarak açıklandı. Biraz daha beklememiz gerekiyor. Bu arada tüm haberlerin iyi olmadığını da ekleyelim. Videoya göre oyun çok daha iyi bir oynanış ve grafiklerle gelecek ama fiyatı üzecek.

Şu an yapım Steam üzerinden 1000 TL ile satışta. Remake versiyon bir oyun için çok ciddi bir fiyat olarak görüyorum. Konsollarda da durum farklı değil. Şimdilik Xbox Series X ve S için fiyat belli. Burada da oyunun fiyatı 1399 TL. Fiyatlar gerçekten üzücü. 🙁

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler