Salı, Ekim 22, 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra’da PC Oyunu Oynanırsa Ne Olur?

Samsung Galaxy S24 Ultra sizce güçlü bir akıllı telefon mu? Sadece sahip olduğu işlemciyi değerlendirdiğimiz zaman bile bu soruya evet yanıtını verecek çok kullanıcı vardır. Peki ya bu akıllı telefon PC oyunlarını çalıştıracak kadar güçlü mü? İşte bu sorunun da cevabı ortaya çıktı. ETA Prime YouTube kanalı tarafından paylaşılan videoda, akıllı telefonda emülatör kullanılarak PC oyunlarının oynandığı gördük. Baştan belirtelim ki tahmin edilenden çok daha iyi performans göstermeyi başarıyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra, PC Oyunlarında Nasıl Bir Performans Sunuyor?

Telefonda oyun oynamak için Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin desteklediği Winlator emülatörünün kullanıldığı açıklandı.

BENZER:  Xbox Game Pass'e 7 Yeni Oyun Geliyor

Videoda emülatör üzerinde Far Cry, Fallout 4 ve Bioshock yapımlarının çalıştırıldığı gözüküyor. Tabii ki bu sırada telefonun dex ile ekrana bağlı olduğunu da ekleyelim.

YouTube video

Her ne kadar emülatör üzerinden çalışıyor olsa da oyun performansı konusunda da cihazın bir hayli iddialı olduğunu söylemek lazım. Videodan gördüğümüz kadarıyla çok büyük bir FPS sorunu yaşanmadan oyunlar rahatça oynanabiliyor.

Tabii ki görsel açıdan çok üst düzey bir deneyim sunulmuyor ama bir akıllı telefonun tek başına bu kadarını yapması bile dikkat çekici.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler