Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Death Stranding 2 On the Beach Geliyor! Efsane Video Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Devam oyunu geldi gelecekti derken Death Stranding 2 kısa da olsa bir tanıtım videosuyla yüzünü göstermişti. The Game Awards ödülleri sırasında yayınlanan kısa video, oyundan çok fazla detayı ortaya çıkarmadı. Dün yapılan PS State of Play etkinliği kapsamında ise beklenen o uzun fragman yayınlandı. Fragman oyundan bazı detayları verdiği gibi ismi de ortaya çıkardı. Yeni yapım Death Stranding 2 On the Beach adıyla gelecek.

Death Stranding 2 On the Beach Sinema Tadında Olacak

10 dakikalık tanıtım videosunda yine başrolde Sam karakterini görüyoruz. Norman Reedus tarafından canlandırılan Sam karakterinin hikayesi de kaldığı yerden devam edecek. Devam oyununda Sam’in bir türlü buluşamadığı kardeşiyle de karşı karşıya geldiği gözükecek.

Ayrıca bu kez oyunda Geroge Miller ve Türk Yönetmen Fatih Akın da yer alacak. Türk yönetmen Fatih Akın, oyunda bir kukla karakterine hayat verecek.

Sinema tadında geçecek olan oyunun çok yakında filminin de sunulmasının beklediğini hatırlatalım. A24 ile beraber hazırlanan sinema filmi projesinde, oyunda yer alan ünlü isimlerin boy göstermesi bekleniyor.

Muhtemelen Death Stranding 2 On the Beach ile film aynı zamanlarda çıkış yapacak. Fakat her ikisi için de biraz daha beklememiz gerektiğini hatırlatalım. Zira oyun 2025 yılında piyasadaki yerini alacak. Filmin de yine aynı dönemde çıkış yapacağını düşünecek olursak, film için de önümüzdeki seneyi bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler