Cumartesi, Mart 30, 2024

Dell XPS 17 9710 Dizüstü Bilgisayar Tanıtıldı: 11. Nesil Intel İşlemcisi Var!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dell bugün, 45W güç desteği olan ve 11. nesil Intel Core işlemcilerle desteklenen en küçük 17 inçlik dizüstü bilgisayarını ve NVIDIA GeForce RTX 3060’a kadar en yeni grafik kartını içinde barındıran yeni XPS 17 9710 modelini duyurdu. Dell, bu dizüstü bilgisayarın 90W’a kadar gücü destekleyebileceğinden bahsetti.

Dell XPS 17 9710, fan hava akışını artıran ve her iki yönde soğutma hava akışını sağlayan, böylece genel olarak daha fazla hava akışı ve iyileştirilmiş cilt sıcaklıkları sağlayan benzersiz bir Çift Karşı Çıkışlı fan tasarımıyla birlikte geliyor. 16:10 oranıyla 4 taraflı InfinityEdge ekran sayesinde, 15 inçlik dizüstü bilgisayarların %14’ünden daha küçük bir formda 17 inçlik kenardan kenara görünümün keyfini çıkarabilirsiniz.

XPS 17 9710 ayrıca dörtlü bir hoparlör tasarımına ve yapımcı Jack Joseph Puig tarafından ayarlanmış multi-Grammy Ödüllü hoparlörler için Waves Nx 3D ses desteğine sahip. Dell, popüler üretkenlik uygulamalarında en iyi sonucu ortaya çıkaran özel ve ücretsiz Studio Sürücüleriyle desteklenen NVIDIA GPU ile XPS Creator Edition yapılandırmalarını da cihaz ile birlikte satacak.

Fiyatı ne kadar?

Yeni Dell XPS 17 9710 modeli 1399 dolardan başlayan fiyatlarla bu yaz itibariyle Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak. Cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği ve/veya fiyatının ne kadar olacağı hakkında henüz bir bilgimiz yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler