Salı, Nisan 23, 2024

Discord ile Sony Ortaklığı Geliyor! İşte İlk Açıklama

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pandeminin doğrudan etki ettiği ve büyümesine olanak sağladığı bazı platformlar var. Bunlardan birisi kesinlikle Discord. Sosyal mesafenin tavan yaptığı şu günlerde daha bir önem verilmeye başlanan platform, yatırımcıların da gözdesi.

Öyle ki 140 milyon kullanıcıyı bulan platforma, yatırım yapmak isteyen birkaç firma ortaya çıktı. Bunların sonuncusu da Microsoft olmuştu. Hatta bir ara platformu Microsoft satın alacak dendi.

Ya parada anlaşılamadı ya da başka bir sorun bilinmez ama bu satın alma kararından dönüldü. Şimdi ise Sony bir ortaklık açıkladı.

Discord artık PlayStation Network bölümüne dahil olacak

CEO Jim Ryan yeni ortaklığı duyurdu. Bu çalışmaya göre PlayStation Network için bir entegre çalışması yapılacak. Platform, PlayStation Network kısmına da entegre edilecek ve konsol sahipleri kolayca kullanabilecek.

Şu an bize verilmiş bir tarih ise bulunmuyor. Yani bu entegre şu gün ya da bu gün tamamlanacak denmedi. Sadece söylenen çalışmalara başlandığı ve çalışmaların 2022 yılının başında tamamlanacağı oldu. Yani 2022 yılında kullanıma açılmış bir şekilde sunulmuş olacak.

Discord

Özelliklerin ne olacağı ve kullanıcıların Discord’un her özelliğinden yararlanıp yararlanmayacağı konusunda ise bir bilgi yok. 2022 yılına kadar kullanım konusunda yeni bilgileri görebiliriz gibi geliyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler