Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Discord Nitro Fiyatları Değişti! Yine Zam

Paylaş

silkroad gaminggentr

Premium abonelik ücretlerine peşi sıra zamların geldiğini görmeye başladık. Netflix, Exxen, Amazon Prime derken bu kez zam haberi Discord cephesinden geldi. Program içerisinde daha fazla ögeye ulaşmanızı ve Premium artılar kazanmanızı sağlayan Nitro’nun paketlerine zam geldiği açıklandı.

Zam tüm paketleri ilgilendiriyor. Hem aylık hem de yıllık fiyatlarda değişiklik var. Bu yüzden eski ve yeni fiyatları karşılaştırarak detaylara geçsek daha iyi olacak.

Discord Nitro Fiyatları Nasıl Değişti? Zam Sonrası ve Zam Öncesi Fiyatlar

Kullananlar bilecektir ki Discord Nitro iki ayrı paket olarak sunuluyor. İlk paket Basic, ikinci paket ise daha fazla özelliğin bulunduğu ayrıcalıklı Nitro paketi. Bu iki paket için de değişen fiyatları hemen aşağı ekliyorum.

  • Nitro Basic Paketi – 26,99 TL aylık eski fiyat / 37,99 TL aylık zamlı fiyat
  • Nitro Basic Paketi – 269,99 TL yıllık eski fiyat / 379,99 TL yıllık zamlı fiyat
  • Nitro Paketi – 74,99 TL aylık paket eski fiyat / 104,99 TL aylık zamlı fiyat
  • Nitro Paketi – 749,99 TL yıllık paket eski fiyat / 1049,99 TL yıllık zamlı fiyat

Discord Nitro

Discord Nitro için açıklanan zamlı fiyatlar bu şekilde. Yaklaşık olarak %40 civarlarında bir zam yapıldığını görüyoruz. Bu zamların devam edip etmeyeceğini de bilmek mümkün değil. Son zamanlarda fiyatların düzenli olarak yukarı doğru seyrettiğini görüyoruz. Dileriz son zam olur ama pek ihtimal de yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. şşş kısmında iptal edilmediği sürece eski fiyatdan devam edecek diyor ama bana bugün Gmail den 2 ay sonra 104tl çekilcek dedi hangisine güveneceğim

    • Aynı soru işareti bende de mevcut. Eski nitro üyeleri dahil herkesin fiyatını güncelleyecekler mi anlamadım. Yıllık 270 TL vermiştim geçen sene. Discord’un içinde Ayarlar > Nitro kısmında 2024 yılı için 270 TL çekilecek yazıyor hâlen. Ama gelen mailde 1.050 TL diyor. Karmaşa.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler