Cuma, Nisan 19, 2024

Disney Classic Games Collection Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Nighthawk Interactive, Disney Classic Games Collection: Aladdin, The Lion King ve The Jungle Book’u duyurdu.

Oyun, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için bu yılın sonbaharında çıkış yapacak.

x720 1

Disney Classic Games Collection, Aladdin ve The Jungle Book’un SNES sürümünü ücretli DLC olarak ekliyor. Disney Classic Games Collection’ın orijinal sürümü Aladdin ve The Lion King’i içeriyordu, ancak yeni bir sürüm, Aladdin’in Jungle Book ve SNES sürümünü içerecek. Bununla birlikte, oyuncular yeni sürümü doğrudan satın almak yerine yeni eklentileri ücretli DLC olarak satın alabilecekler.

Duyuru Nighthawk Interactive tarafından yapıldı ve ayrıca Digital Eclipse’in Editör Direktörü Chris Kohler tarafından Twitter üzerinden onaylandı , “EVET, 2019’dan itibaren Disney Classic Games: Aladdin ve The Lion King’e sahipseniz, yeni sürüme DLC aracılığıyla yükseltebilirsiniz.

Yeni Disney Classic Games Collection, 9 Kasım’da hem fiziksel hem de dijital formatlarda piyasaya sürülecek. Fiziksel sürüm ayrıca dört retro tarz oyun kılavuzundan birini içerecek. Orijinal koleksiyon Ekim 2019’da piyasaya sürüldü.

Jungle Book, oyuncuların oynaması için SNES ve Genesis versiyonlarını içerecek. Aladdin’in SNES versiyonu da bu sefer dahil edilecek, çünkü oyunun orijinal sürümünde yalnızca Genesis sürümü var.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler