Cuma, Mart 29, 2024

DualSense Kontrol Cihazının Fiyatı Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gözlerimiz yolda PlayStation 5’i bekliyoruz. Az çok teknik detayları konusunda bilgimiz var ama piyasaya çıkış tarihi sır. Konsol sürprizlerini koruyor ancak yenilenmiş olan kontrol cihazı için aynı durum geçerli değil. Geçen ay DualSense kontrol cihazı duyuruldu.

Daha büyük dokunmatik yüzey ve kavramayı kolaylaştıracak yeni bir tasarımla dikkatleri üzerine çeken PlayStation 5 kontrolcüsünün fiyatı için de yeni bilgiler sızdı.

DualSense fiyatı biraz yüksek gelebilir

Sızdırılan fiyatı paylaşmadan önce şunu söylemek gerek ki bu resmi bir bilgi değil. Sony duyuruyu yaptı ama tıpkı konsollarda olduğu gibi kontrol cihazının fiyatını açıklamadı.

Beyaz renklerin ağırlıkta olacağı yeni kontrol cihazı için sızdırılan fiyat ise 59 doları işaret ediyor. Konsoldan ayrı olarak da satılabileceğini düşündüğümüz kontrol cihazının 59 dolarlık fiyatı biraz yüksek bulunabilir.

DualSense

Kontrol cihazı dışında konsolun fiyatı için de sızıntılar var. Bu sızıntılara göre PlayStation 5 konsol fiyatları da 549 dolar civarında olacak. Tabii ülkemize fiyatların yansıması biraz daha farklı olacak. Sızıntılar üzerinden değerlendirme yapıldığı zaman, ülkemiz fiyatlarının da yüksek olacağını anlıyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler