Cumartesi, Nisan 20, 2024

Dying Light 2 Yine Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Techland, Dying Light 2‘yi 7 Aralık’tan 4 Şubat 2022’ye erteledi.

Oyun geçtiğimiz günlerde erteleme almasına rağmen tekrar ertelendi.

dying light 2 cikis tarihi netlesti

Techland patronu Pawel Marchewka, parkurla aşılanmış açık dünya zombi devam oyununun tamamlandığını ve oyun testinde olduğunu, ancak optimizasyon için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Dying Light 2, oldukça çalkantılı birkaç yıllık bir geliştirme sürecine katlandı. Bu edilmiş E3 2018 ilan rol yapma oyunu yazar ve tasarımcı Chris Avellone tarafından Xbox basın toplantısında daha sonra cinsel taciz suçlamalarının ardından projeyi bıraktı.

Microsoft’un E3 2019 basın toplantısında Techland, Dying Light 2‘nin 2020 baharında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ancak Ocak 2020’de Dying Light 2 süresiz olarak ertelendi. Mayıs 2020’de. Techland geri adım atmasına rağmen Dying Light 2’nin üzgün bir durumda olduğunu öne süren raporlar ortaya çıktı.

Ocak ayında Techland, son iki yıldır oyunda “anlatı tasarımcısı” olarak çalışan Paweł Selinger’in şirkette 22 yıldan fazla bir süre çalıştıktan sonra 2020’nin sonunda Techland’den ayrılmasından sonra Dying Light 2 hakkında endişelenen hayranlarına güvence vermek için harekete geçti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler