Perşembe, Mart 28, 2024

EA, 2021 İlkbaharında Bir Sonraki Battlefield’i Resmen Açıklıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA’nın dün geceki üç aylık kazanç görüşmesi sırasında, bir sonraki Battlefield oyunuyla ilgili bazı açıklamalar yapıldı. DICE’ın amiral gemisi nişancı oyunu olan Battlefield bu yıl geri dönüyor.

Görüşme sırasında EA CEO’su Andrew Wilson, hissedarlara ve analistlere şunları söyledi: “Önümüzdeki aylarda 2022 mali yılı planlarımız hakkında daha fazlasını paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Bir sonraki Battlefield deneyimimiz de dahil olmak üzere herkese Battlefield hakkında bir dönüş olacak.”

ea 2021 ilkbaharinda yeni battlefield oyununun tanitimini yapacak 1

Wilson, Battlefield konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Oyun, her zamankinden daha fazla oyuncuyla devasa, sürükleyici savaşları hayata geçirmek için yeni nesil platformların gücünden tam olarak yararlanıyor. Eşi görülmemiş ölçekte haritaların yer aldığı bir sonraki Battlefield oyunu, serinin bilindiği tüm yıkım, oyuncu ajansı, araç ve silah savaşını alıp başka bir seviyeye taşıyor.”

ea 2021 ilkbaharinda yeni battlefield oyununun tanitimini yapacak 2

Şu anda DICE oyuna odaklamış ve oyun dahili kilometre taşlarının ilerisinde gidiyor. EA, bir sonraki Battlefield oyununu ilkbaharda resmen açıklayacak ve tahmin edebileceğimiz üzere oyun 2021 yılı içerisinde yayınlanıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler