Cuma, Mart 29, 2024

Ekim Ayının PlayStation Plus Oyunları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekim ayında PlayStation Plus bulut oyun hizmetine gelecek olan oyunların listesi sızdırıldı. Billbill-Kun Dealabs tarafından paylaşılan listeye göre PlayStation Plus’ın Ekim ayında sunulacak oyunları hakkında bilgi sahibi olduk. Sızıntıya göre, bu Ekim ayındaki PlayStation Plus oyunları dizisi PlayStation 5 için Hell Let Loose oyununun yanı sıra PlayStation 4 için Mortal Kombat X ve PGA Tour 2K21’i içeriyor.

Geçen ay PlayStation’ın resmi duyurusundan önce bir dizi çelişkili sızdırılmış rapor olduğu için bu sızıntıların her zaman doğru olmadığını belirtmek önemli. Neyse ki, PlayStation önümüzdeki birkaç gün içinde yapacağı için bu resmi duyuru için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız. Dealabs gönderisine göre, bu bilgi bir moderatör ekibi tarafından doğrulandı ve bu da geçen ayki sızıntının doğru olduğu ortaya çıktı.

Şu an da PlayStation Plus aboneleri, Ekim ayının listesi açıklandığı zaman 4 Ekim’e kadar istedikleri oyunlara talep oluşturabilecekleri için Eylül ayı oyunlarının keyfini şu an rahatça çıkarabilirler. Eylül ayının PlayStation Plus oyunları şu şekilde:

  • Overcooked: All You Can Eat! | PS5
  • Predator: Hunting Grounds | PS4
  • Hitman 2 | PS4
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler