Salı, Ekim 22, 2024

Epic Games’in Bahar İndirimleri için Tarih Sızdı

TL’de kalarak, ülkemiz oyuncuları için son kalelerden biri haline gelen Epic Games, büyük indirim etkinlikleri de düzenlemeye devam ediyor. Şu sıralar firmanın büyük indirim etkinliğinin bahar indirimleri olmasını bekliyoruz. Epic Games bahar indirimleri için ise henüz resmi bir açıklama söz konusu değil. Fakat sağlam bir kaynaktan indirimlerin ne zaman başlayacağına ilişkin önemli bir sızıntı geldi ve tarih ortaya çıktı.

Epic Games Bahar İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?

Bahar indirimleri oyun alacak olan kullanıcılar için önemli zira Epic Games bu etkinlikte ciddi indirimler yapıyor ve oyun alacaklar için güzel fırsatlar sunuluyor. Haliyle büyük indirim dönemini bekleyen çok kullanıcı var.

BENZER:  The Witcher 3 Geliştiricilerinden Yeni Oyun: Dawnwalker

Oyun sektöründe önemli kaynaklardan biri olan Billbil-Kun tarafından yapılan sızıntıya göre indirimler 14 Mart tarihinde başlayacak. 2 hafta kadar sürecek olan indirimlerin 28 Mart tarihinde son bulduğunu göreceğiz.

Epic Games bahar indirimleri

Sızıntı konusunda henüz Epic Games cephesinden yapılmış olan bir açıklama yok. Fakat sızıntıyı doğrulayacak bir ipucu var. Epic Games’in haftanın ücretsiz oyunları listesinde 14 Mart için iki ayrı oyunun yer aldığını belirtelim.

Bu yapımlardan birisi de Deus Ex Mankind Divided. Bu ipucundan yola çıkacak olursak Epic Games bu hafta büyük bir etkinliğe hazırlanıyor olabilir. Sızıntıda bahsedildiği gibi Epic Games bahar indirimleri 14 Mart tarihinde başlarsa, öneri oyun listelerini sizlerle paylaşıyor olacağız.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler