Pazartesi, Mayıs 20, 2024

Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunları: Tunche ve The Silent Age

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık Epic Games’in ücretsiz oyun geleneğine alışmış durumdayız. Firma hiçbir haftayı boş geçmiyor. Her hafta yeni bir ücretsiz oyun veriliyor. Bu hafta da yine 2 oyunun ücretsiz olarak sunulduğunu belirtelim. İki oyun da küçük yapımlar ama yine de oyuncuların keyifli vakit geçirmesini sağlayacak türden oyunlar. Bu hafta Tunche ve The Silent Age ücretsiz.

Epic Games’in Yeni Oyunları Tunche ve The Silent Age

Yukarıda da belirttiğimiz gibi her iki oyunda küçük yapımlar. The Slient Age oyunu, kıyamet sonrası insanlığın yok olmasının arkasındaki gizemi çözmeye çalıştığınız, platform temelli ilginç bir oyun. Oyunu bulmaca türünde bir yapım olarak da değerlendirebiliriz. Normalde Epic Games fiyatı 17 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Tunche ve The Silent Age

Tunche oyunu ise, Amazon’da geçen bir aksiyon oyunu. Yine platform temelli bir oyun olan yapımda Tunche kontrolden çıkıyor ve kötülük dolu yaratıklar ormanı ele geçiriyor. Ana karakter Rumi ve arkadaşlarıyla beraber hem bu kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz hem de olayların arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışıyorsunuz.

Tunche ve The Silent Age

The Slient Age için Video 

Tunche için Video 

Oyunlar Ne Zamana Kadar Ücretsiz Oldu?

Her iki oyun da Epic Games haftanın ücretsiz oyunları kampanyası kapsamında ücretsiz oldu. Yani bu demek oluyor ki 6 Nisan tarihine kadar oyunları ücretsiz olarak alabileceksiniz ve yapımlar tamamen sizin olacak. Buraya Tunche, buraya da The Silent Age için bağlantıları ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler