Cuma, Mart 29, 2024

Ertelenen Oyunlardan Biriside The Medium Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tür uzmanları Bloober Team’in inanılmaz görünümlü psikolojik korku oyunu The Medium, resmi olarak gelecek yıla ertelendi.

Twitter’dan gelen duyuru, Polonya’daki çalışmaları etkileyen devam eden COVID-19 salgını bir sebep olduğunu belirtti.

ss 005839b63075fad7ffd764ee764eee18b22b75e9.1920x1080

the medium cikis tarihi resmen duyuruldu

Medium, hangi oyunların bu kararı etkilemiş olabileceğini belirtmese de, muhtemelen kısa süre önce Medium’un orijinal çıkış tarihi olan 10 Aralık’a ertelenen Cyberpunk 2077’ye atıfta bulunuyor.

Medium, özellikle korku hayranları için kesinlikle harika bir oyun gibi görünse de. Cyberpunk 2077, aşikar yutturmaca ve agresif pazarlamasıyla oyun dünyasında yadsınamaz bir etki yarattı.

Bloober, “bugüne kadarki en büyük, en hırslı, korku uyandıran deneyimimizi sunmaya kararlı olduğumuzu” ve ek geliştirme süresinin daha fazla parlaklık eklemek için kullanılacağını söylüyor.” İçiniz rahat olsun,” sonucuna vardı, “gecikme sizinle bilgi paylaşmamızı engellemeyecek ve yakında The Medium’un büyük gizeminin birkaç katmanını daha çözmemizi bekleyebilirsiniz.” diye belirtti.

Oyunun yeni tarihi ise, 28 Ocak 2021’de Xbox Series X, Xbox Series S ve PC’de çıkış yapacak. Çıkış yaptıktan hemen sonrada Xbox Game Pass’e dahil olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler