Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Euro Truck Simulator 2 Alternatifi Yakında Konsollarda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Simülasyon oyunları denildiği zaman ilk sıralarda karşımıza çıkan Euro Truck Simulator 2’nin yeni bir rakibi var. Alaskan Road Truckers yapımından söz ediyoruz. Aslında bakarsanız oyun çok yeni değil. Geçen sene bu alanda ben de varım diyen Polanyalı Road Studio tarafından piyasaya sürüldü.

Oyun ilk piyasaya sürüldüğü zaman, sadece PC için gelmiş ve orada da çok ses getirememişti. Fakat görünen o ki firmanın çalışmaları devam ediyor. Zira ART için bu kez konsol sürümü duyuruldu.

Alaskan Road Truckers Çok Yakında Konsollara Geliyor

Yapılan açıklamaya göre oyun 11 Temmuz itibariyle konsollardaki yerini alacak. Hem PS5 oyun konsollarında hem de Xbox Series S ve Series X oyun konsollarında oyunu görme şansımız olacak.

Üstelik oyun konsollara gelirken birçok içeriği de beraberinde getirecek. Oyun kısa süre önce eklenen yeni paketler ve güncellemeleriyle beraber konsola gelecek.

PC dünyasında istediği etkiyi tam olarak yakalayamamış olsa da Alaskan Road Truckers, konsol sürümünde ses getirmeyi deneyecek. ETS 2’nin doğrudan rakibi olur mu işte orası biraz zor gözüküyor.

Zira ETS 2’nin bambaşka bir yeri var. Oyun yıllardır piyasada olmasına karşın, ilgi hiç düşmüyor ve oyuncu kitlesi büyümeye devam ediyor. Böyle yer etmiş bir yapımı tahtından indirmek kolay kolay mümkün olmayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler