Çarşamba, Nisan 24, 2024

Fabrikaları Açan Elon Musk: Tutuklanmaya Razıyım

Paylaş

silkroad gaminggentr

Koronavirüs (COVID-19) pandemisi yüzünden birçok şirket aşırı zorlu günlerden geçiyor. Dünya çapında üretimlerin durduğu ve fabrikaların çalışmalara uzunca bir ara verdiği şu zorlu karantina günlerinde, Elon Musk’ın CEO pozisyonunda olduğu Tesla cephesinden dikkatleri üzerine çeken bir açıklama geldi.

Dünyanın en büyük otonom araç üreticisi Tesla, üretim için fabrikaları tekrar açma kararını aldı ve bunu kamuoyu ile paylaştı. Üretimi tekrardan faaliyete geçiren CEO Elon Musk konu ile ilgili bir demeç verdi.

“Fabrikada bende olacağım, eğer gelip tutuklama yapacaklarsa o kişi ben olacağım!”

Tesla Motors’un mevcut CEO’su Elon Musk beyciğim, Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıklamalar ile sık sık dünya gündemine düşüyor. En son yaptığı demeç ise koronavirüs yasağını delerek fabrikaları açacağını bizlere bildiriyor.

Elon Musk, Tesla Motors’un, koronavirüs kapsamında alınan yasaklara rağmen yeniden elektrikli otomobil üretimine başlayacağını belirtti. Demeç veren Musk’ın, söylediği şu söz ise aşırı dikkat çekti:

Ben de bugün herkes gibi sahada olacağım. Biri tutuklanacak ise o kişinin ben olmasını istiyorum.

Elon Musk

Üretim yapmakta kararlı olan Elon Musk, daha öncesinde Kaliforniya eyaleti yetkililerinden Tesla Motors’un üretime tekrar başlayabilmesi için izin istemişti. Olumlu bir karar çıkmaması halinde şirketin Alameda bölgesinde yer alan üretim tesisinin Teksas veyahut Nevada’ya taşınacağını belirtmişti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler