Perşembe, Mart 28, 2024

Fairphone 4 5G Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amsterdam merkezli teknoloji merkezi Fairphone’un yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığına dair söylentiler bayadır internette mevcut ve şimdi ilk olarak temel özellikleriyle birlikte cihazın görselleri de internete sızdırıldı. Twitter kullanıcısı @L4yzRw, henüz duyurulmamış Fairphone 4 5G modelini İsviçre merkezli bir çevrimiçi perakendecinin web sitesinde fiyatlandırma ve ayrıntılı görüntülerle birlikte gördü. Cihaz, büyük 6,3 inç ekran ve su damlası çentik tasarımına sahip oyuk.

İsviçre merkezli satıcının web sitesinden aldığımız bilgilere göre telefon 5G bağlantıyı destekleyecek, ancak tercih edilen yonga seti hakkında henüz detaylı bilgi yok. Telefon, 6GB RAM ile 128 ve 256GB depolama alanı seçenekleri ile birlikte satışa sunulacak. Ayrıca 48MP ana kamera ile arka tarafta üçlü kamera kurulumuna sahip.

fairphone 4 5g
Fairphone 4 5G Sızdırıldı! 2

Akıllı telefon yeşil ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde listelendi. 256 GB depolama alanına sahip Fairphone 4 5G için fiyatlandırma, 590 €’ya denk gelen 638 CHF etiketi ile listelendi. Yeni modelin bu departmanlarda nasıl bir performans göstereceğine dair bize herhangi bir ayrıntı verilmese de, Fairphone’ların ayırt edici özellikleri, kolay tamir edilebilirlikleri ve modüler bir yapıya sahip olmaları. Fairphone, cihazları için çevre üzerinde minimum etkiyle sürdürülebilir bir şekilde malzeme tedarik ettiği de biliniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler