Cuma, Nisan 26, 2024

Fallout 76, 25 Ekim’e Kadar Oynaması Ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz hafta sonuna erişmek isteyen PC oyuncuları, oyunun Bethesda başlatıcısı, Steam veya Xbox Play Anywhere sürümleri aracılığıyla bunu yapabilir.

Şimdi 25 Ekim’e kadar, Xbox konsol kullanıcıları için oynayabilir ve deneyimlerinizi beğenirseniz, indirim ile satın alabilirsiniz.

fallout 76

Fallout 76‘da Appalachia’nın etrafında koşanlar 2 Kasım’a kadar ürkütücü bir eğlenceye katılabilecekler. Cadılar Bayramı’nı kutlamak için, muhtemelen yenildiğinizde hediyeler düşüren kostümlü Scorched ile karşılaşacaksınız. Ayrıca CAMP’ınızdan şeker dağıtabileceksiniz. Bunu yapmak için Atomic Shop’tan ücretsiz bir Spooky Candy Bowl talep edebilir, CAMP’inize yerleştirebilir ve oyun veya şekerleme yapanların Mücadeleleri tamamlamaları ve kazanmaları için Gizemli Şeker ile doldurabilirsiniz.

Diğer oyuncular gibi, siz de yukarıda bahsedilen ek Mücadele ödüllerini almak için diğer oyuncuların CAMP’lerinden Gizemli Şeker toplamak için Appalachia’nın etrafında kostümlü şeker mi şaka mı oynayarak bir çocuk gibi davranabilirsiniz.

Son olarak oyun, Fallout oyunlarını indirimli sunarak Bombs Drop Day’i kutluyor. Fallout 76 bu durumda 26 Ekim’e kadar Xbox Store ve PC üzerinden %75 indirimli . Oyun içi öğeler 25 Ekim’e kadar Scrip Fazlası ve Purveyor öğelerinde %50’ye varan indirimle satışta. Atomlar ayrıca 25 Ekim’e kadar satışta olacak ve yeni kıyafetler ve zırhlar, CAMP eşyaları, ifadeler ve daha fazlası için biraz para harcamak için biraz para biriktirmenize izin verecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler