Cuma, Nisan 26, 2024

Fallout 76 bedava güncellemesi ile Steam’e geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fallout 76, Ekim 2018’de piyasaya sürüldüğünde oyun Steam‘de boy göstermemişti. Bunun yerine Bethesda‘nın kendi platformunda çıkmıştı. Steam ise Fallout 76 için bir çıkış tarihi onayladı ve çok yakında Steam üzerinden oynayabileceksiniz.

Yeni bir platform, yeni bir başlangıç

fallout 76 main e15337278409937 Nisan’da oyuna NPC’ler ekleyen ücretsiz Wastelanders güncellemesinin yanı sıra yeni özellikler de Steam üzerinden tanıtılacak. BethesdaSteam mağazasını temel oyun ve Wastelanders Deluxe Edition posterleri ile doldurmaya devam ediyor.

Ek olarak, Bethesda oyun içi para birimini, Tricentennial Paketi, Raider ve Settler içerik paketleriyle birlikte satacak. Bilmeniz gereken önemli bir şey de Bethesda.net‘teki Fallout 76 üyeliklerinin Steam‘e aktarılmayacağı olsun.

Oyun içi para birimi platformlar arasında paylaşılmayacak, ancak Bethesda, oyun için para birimi ile satın alınan ürünlerin Steam ve Bethesda.net‘te paylaşılacağını doğruladı.

Fallout 76 oldukça başarısız bir başlangıç yapmıştı. Bethesda, oyunun yayınlanmasından bu yana oyuncuların endişelerini gidermek için birkaç büyük içerik güncellemesi sunacak. Wastelanders‘dan önce Fallout 76‘ya Nükleer Kış’ta bir battle royale modu ve zorlu ekip tabanlı baskınlar yapabildiğiniz Wild Appalachia’ya yeni görevler eklendi.

Bethesda oyunu uzun süre desteklemeye devam etmeyi planladığını belirtmişti, ancak lansmanda Fallout 76 kötü bir deneyim sunmuştu bizlere. Serinin takdire şayan niteliklerinin yankıları var. Ancak sevimli Vault Boy animasyonlarını, tanıdık radyo parçalarını ne kadar sevsek de, oyunun tekrar tekrar başarısızlığa uğraması Bethesda fanlarını fazlaca üzmüş gibi gözüküyor. Bakalım oyunun çıkışı ile birlikte kalpleri yeniden kazanabilecekler mi?

fallout 76 online2

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler