Cumartesi, Temmuz 27, 2024

FC 24 Prime Gaming Paketi Belli Oldu! Mbappe Sürprizi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon Prime Gaming Şubat 2024 oyunlarının kısa süre önce açıklandığını duyurmuştu. Yeni oyunlar bir yana, Prime Gaming’in bu ay da oyun içi ögelere yer vereceğinden de söz etmiştik. Beklediğimiz gibi oldu. Oyunların dışında dikkat çekici oyun için hediyeler de sunulmaya başlandı. FC 24 Prime Gaming paketi de bu özel içerikler arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi yine FC 24’de kullanabileceğiniz hediyeler sunuluyor. Bu kez oyunun en başarılı futbolcularından biri olan Mbappe sürprizi de var.

FC 24 Prime Gaming Şubat 2024 İçeriği

Oyuncular yeni Prime paketini aldıkları zaman Ultimate Team için 15 maçlık kiralık Kylian Mbappe ile karşılaşacaklar. Daha önce Erling Haaland ve Son gibi değerli oyuncuların verildiğini de düşünecek olursak, Prime Gaming paketlerinin burada güzel bir avantaj sağladıkları yorumunu yapabiliriz.

Bunun dışında farklı oyun içi ögeleri de sunulacak. 19 Şubat tarihine kadar alınabilecek olan tüm ögeleri hemen aşağıda listeliyoruz.

  • 4 adet altın nadir oyuncu – Takas edilemez ya da transfer edilemez
  • 1 adet 81+ OVR üzeri oyuncu seçimi – Takas edilemez ya da transfer edilemez
  • 6 adet nadir sarf malzemesi
  • 15 maçlık kiralık Mbappe

FC 24 Prime Gaming

Bu ay da sunulan oyun içi ögeler bu şekilde. Muhtemelen Mart ayında da yine benzer şekilde FC 24 ögeleri verilmeye devam edecek. Amazon Prime Gaming’in aylık 39 TL olan fiyatını düşündüğümüz zaman, içeriklerin genel olarak oldukça zengin olduğunu da söyleyebiliriz.

Her ne kadar son dönemde düşük bütçeli oyunlar hediye ediliyor olsa da oyun içi ögeleri de unutmamak gerekiyor. LOL ve benzeri oyunlar için de her ay verilen oyun içi ögeler var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler