Perşembe, Mart 28, 2024

Fiat Fastback SUV Geliyor! Görseller Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıl 2018’i gösterdiği dönemde Fiat, yeni bir konsept model duyurdu. Bu modelin adı Fiat Fastback SUV olarak lanse edildi. Aracın Coupe-SUV sınıfı olacağı da açıklandı. Fakat konsept model olduğu için seri biraz gerçeklikten uzak bir tasarımla ortaya çıkmıştı.

Üretim versiyonu gelir mi gelirse tasarımda nasıl düzenlemeler yapılır derken, araç için güzel bir gelişme yaşandı. Fiat yeni konsept modelinin üretim versiyonu için ilk görseli paylaştı.

Bu görsel aracın detaylarını tam olarak ortaya çıkarmıyor. Görsel daha çok yeni model tanıtıma hazırlanıyor demek için yayınlanmış bir görsel.

Üretim Versiyonu Fiat Fastback SUV Modelinden Neler Bekleyeceğiz?

Yayınlanan görselde aracın bazı detaylarını seçebiliyorsunuz. Bir kere ön kısımda LED şeklinde uzun farların yer alacağı anlaşılıyor. Dönüp konsept versiyonuna baktığımız zaman da aynı şeyi görüyoruz.

Kaçırmayın: Şu an Satışta Olan Ucuz Sıfır Araç Modelleri 

Arka kısımda da stop lambalarının ince olacağını anlıyoruz ama tam bir bilgi yok. Kesinlikle büyük ölçülerle geleceğini anladığımız aracın, sportif bir SUV olacağını da anlıyoruz.

Seri için teknik bilgi isterseniz, sadece konsept döneminde sızmış olan bazı veriler var. Bu sızıntılara göre araç MLA platformundan yükselecek.

Fiat Fastback SUV

En yüksek motor seçeneğinde ise 1.7 litrelik bir motorun yer alması ve 175-180 beygirlik bir güç sunulması beklenmekte.

Araç için ne yazık ki verebileceğimiz detaylar bu kadar ile sınırlı. Fiat Fastback SUV için seri üretim versiyonu ne zaman tanıtılacak o da net değil ama aracın bu görselden sonra kısa süre içerisinde ortaya çıkarılması bekleniyor.

Fiat Fastback SUV
Fiat Fastback SUV konsept modelin görseli
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler