Cumartesi, Nisan 20, 2024

Final Fantasy 5, Pixel Remaster Serisi Kasım Ayında Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Final Fantasy pixel remaster serisindeki bir sonraki giriş, önümüzdeki ay gelecek.

Pixel remaster serisindeki altı oyunun tümüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

FF5 Pixel Remaster 10 27 21

Square Enix bugün, Final Fantasy 5‘in Steam ve mobil platformlar için 10 Kasım’da sadık bir 2D remaster olarak yükseltilmiş pixel grafikler ve sesle piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Oyun, kaderlerini değiştirecek arkadaşlara doğru çekildiklerini bulan genç bir adam ve Chocobo’sunu canlandırıyor. Oyunda, rüzgar akımları yavaşlamaya ve bayatlamaya başlar ve bu da kral Tycoon’u endişelendirir. Neler olup bittiğini öğrenmek için, sadece Rüzgar Kristalinin vardığında parçalandığını görmek için Rüzgar Tapınağına gider.

Bu süre zarfında, genç adam Bartz, kalenin dışında bir göktaşı çarpmasına tanık olur ve araştırmaya gider. Burada, Tycoon’un kızı Lenna’nın baygın yattığını keşfeder. Onu kurtardıktan sonra ikili, kısmi hafıza kaybı olan yaşlı bir beyefendi olan Galuf ile karşılaşır. Lenna ona babasını aramak için Rüzgar Tapınağı’na gittiğini söyler, bu da Galuf’un kendisinin de o yöne gittiğini hatırlamasına neden olur.

Bartz ikiliyle yollarını ayırır ama canavarlar tarafından saldırıya uğradıklarında tekrar karşılaşırlar. Rüzgar Tapınağı’na giderken, üçü, üçlünün parçalanmış Kristali buldukları tapınağa ulaşmalarına yardım eden korsan lideri Faris ile temasa geçer ve kraldan hiçbir iz yoktur.

Burada hikayenin daha fazla detayına girmeyeceğim. Daha fazlasını öğrenmek için sadece oynamanız gerekecek.

1-6’nın pikselli yeniden düzenlemeleri, bu yıl E3 sırasında Square Enix Presents vitrini aracılığıyla duyuruldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler