Cumartesi, Nisan 27, 2024

G6 Mini’nin Satış Fiyatı Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon platformunda yeni bir telefon serisine başlayan LG, yeni çıkardığı Q serisinden 4 yeni modelini tanıtmıştı. LG Q8, LG Q6+, LG Q6 ve LG Q6a modellerinden oluşan serinin ortanca modeli LG Q6‘nın satış fiyatı ve tarihi kesinleşti. Daha önceden teknik özelliklerinden bahsettiğimiz cihazın özellikleri orta segment bir telefona göre oldukça iyi, fiyat olarak da fena sayılmaz. LG Q6 ayrıca G6 Mini olarak da biliniyor, 18:9 ekran oranıyla adeta çağ başlatan bir telefonun, G6‘nın uygun fiyatlı öncüsü.

lg q8 manset

Orta segment içn f/p ürünü olarak üretilen LG Q6, yakın zamanda Avrupa’da satışa çıkacak. Twitter’da paylaşılan bir tweete göre LG Q6, 21 Ağustos tarihinde Avrupa’da satışa çıkıyor. 

LG Q6, 5.5″ büyüklüğünde ve 1920 x 1080p (FHD) çözünürlüklü FullVision ekran ile geliyor. Qualcomm Snapdragon 435 işlemci yongasına sahip LG Q6, Adreno 508 grafik birimi ile destekleniyor. Diğer donanımsal özelliklere bakıldığında 3 GB RAM ve 32 GB depolama ile gelen modelin ek olarak 13 MP arka, 5 MP ön kamerası bulunuyor.

lg q6 fiyat

*LG Q6 Almanya’ya, 21 Ağustos’ta geliyor. 349€ fiyatı var ve 18:9 ekran oranı ortalığı yıkacak! 

Android 7.1.1 Nougat ile gelen LG Q6‘nın 3000 mAh kapasiteli bataryası bulunacak. 21 Ağustosta satışa çıkacak olan modelin satış fiyatı ise 349 olarak belirtildi.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler