Cuma, Mart 29, 2024

Galaxy Note 8’in Donanımı Sızdırıldı! Note 8 Nasıl Olacak ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Note 8‘in özellikleri tam olarak belli oldu. Daha önce çalışır vaziyetteyken sızdırılan Note 8’in, şimdide özellikleri ve görünümü sızdırılıyor.

Son yıllarda Samsung, Note serisi konusunda ciddi sıkıntılar çekiyordu. Kullanıcılar ise yeni Note telefonunun çıkmasını dört gözle bekliyor. Beklenen telefon bu yıl içerisinde gelecek ancak özellikleri ve görünümü hakkında net bilgiler verilmemişti. Geçtiğimiz ay çalışır vaziyetteyken sızdırılan telefon, şimdi ise özellikleri ile karşımızda.

galaxy note 8 2

Galaxy Note 8’in Özellikleri

Öncelikle cihazı güçlü bir telefon yapan işlemcisinden başlayalım. Aslına bakacak olursak S8 ve S8+ ile aynı işlemciyi taşıyan Note 8 bazı özellikleri ile öne geçiyor. Bu işlemci Amerika’da Snapdragon 835 olurken, diğer ülkelerde Exynos 8895 olarak geliyor. Note 8’i, S8 ve S8 Plus’tan ayıran özelliği ise 6 GB RAM ile daha fazla ön belleğe sahip olması.

Note serisinin belirgin özelliklerinden biri olan büyük ekran bu telefondada ziyadesi ile mevcut. 6.3 inçlik Galaxy Mega boyutunda ekranı ile gelen cihaz 64 GB‘lık depolama alanına sahip. Ayrıca bu ekran 2960×1440 çözünürlüğünde. Cihaz içinde 3.300 mAh bataryayı barındırırken USB-C ve kablosuz şarj teknolojisine de imkan veriyor.

Samsung Galaxy Note 8 3

Hemen üstteki resimdende anlayabileceğiniz gibi Samsung, Galaxy Note 8 ile çift-lensli kamera akımına adım atıyor.  Bu kamera iki 12MP sensörü ve 2X yakınlaştırma özelliğine sahip. Ana lens f/1.7 diyafram ve ‘dual-pixel autofocus’ özelliğine sahipken, ikinci lens f/2.4 diyafram aralığına sahip. Ön tarafta ise 8MP ve f/1.7 diyafram aralığına sahip bir kamera sunulmuş.

Cihaza genel olarak baktığımızda son derece şık ve üst düzey görünümden taviz vermiyor. Bazı bilgilere göre cihaz ilk önce Midnight Black ve Maple Gold renkleri ile piyasaya sürülecek. Daha sonra Orchid Grey ve Deep Sea Blue renkleri de seçenekler arasına eklenecek. Tabi isimlerine baktığınızda başına bazı sıfatlar alsada bunlar siyah, gold, gri ve mavi olarakta söylenebilir.

Cihazın çıkış tarihini öğrenmek ve çalışır haldeki durumunu görmek için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler