Cuma, Nisan 26, 2024

Galaxy Note 9 Alacak Olanlara Müjde!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un çıkacak olan yeni amiral gemisi Galaxy Note 9‘un, 9 Ağustos tarihinde New York’ta tanıtılacak. Tanıtım tarihi belli olan telefonun piyasaya çıkacağı tarihi henüz belli olmadı

Samsung Note serisinin bir önceki modeli olan Note 8’e göre Note 9’un daha yüksek fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Yeni çıkacak olan Note 9’un 24 ağustos tarihi itibariyle alınabileceği tahmin ediliyordu fakat Samsung bu tarihi daha erkene çekmek zorunda kaldı. Samsung Galaxy Note 9’u almak için fazla beklemenize gerek kalmayacak. Tahminlere göre 9 ağustos tarihinde tanıtılacak olan Note 9, tanıtımdan hemen sonra satın alınabileceği ön görülüyor.

Galaxy S9‘un satış düşüklüğünden dolayı Samsung, Note 9 cihazının satış tarihini ön plana çekerek bir an önce kullanıcılarıyla buluşturmayı hedefliyor. Bu sayede S9 cihazında yaşadığı kayıpları Note 9 cihazından kazanmak istiyor.

Ayrıca Samsung’un Resmi Twitter Hesabından “Değişim 9 Ağustos 2018’de geliyor. Devam edebilecek misin?” diye paylaşım yaptı. Bu paylaşımda da Note 9’da kullanılacak S Pen’in animasyonunu görüyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler