Cuma, Mart 29, 2024

Galaxy S21 Ekranı Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefon serisini herkesin beklediğinden bir ay önce Galaxy S21‘i piyasaya sürmesi bekleniyor – şirket şimdi Ocak ayı çıkış tarihini bekliyor. Birkaç gün önce, akıllı telefonun her yönden neye benzediğine ayrıntılı bir bakış sağlayan S21 serisinin ilk görünümünü yayınladık. Ve bugün, yaklaşan Samsung amiral gemisinin ekranı hakkında bazı detaylarımız var.

Ünlü yorumcu Ice Universe’e göre, S21 ve S21 + düz bir ekran paneli kullanacak, en pahalı olan Galaxy S21 Ultra ise kavisli bir ekran paneline sahip olacak. Tahmin eden kişi ayrıca her taraftaki çerçevelerin boyutunun aynı olacağını söylüyor. Bir başka haberci @SamsungRydah, S21 Ultra’daki kamera kesiminin geçmiş nesillerden daha küçük olacağını iddia ediyor. Ayrıca S21 Ultra’nın ekran boyutunun 6,7 inç olmasını bekliyor. Ne yazık ki, ekranın ekran çözünürlüğünü hâlâ bilmiyoruz.

Samsung galaxy s21 ultra 2 scaled.jpg
Galaxy S21 Ekranı Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı! 2

Ancak daha önceki söylentilere göre S21 serisi gücünü Snapdragon 875’ten alacak ve 25W hızlı şarj desteği olacak. S21’in arkasında üç kamera olacak ve Gri, Pembe, Mor, Gümüş, Beyaz renklerde satışa sunulacak. Galaxy S21 Ultra ise dört kamera lensine sahip olacak. Hem S21 hem de S21 Ultra’da delikli çentik tasarımında bir özçekim kamerası olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler