Cumartesi, Haziran 15, 2024

Galaxy S24 Ultra ile Beklenenden İddialı Bir Telefoto Kamerası Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni akıllı telefonlarının duyurulmasına çok bir zaman kalmadı. Amiral gemisi ailesini genişletecek olan akıllı telefon, özellikle kamera yetenekleri açısından fark yaratacak. Sızan bilgiler Galaxy S24 Ultra modelinin bu konuda iddialı olacağını net olarak gösteriyor.

Yeni akıllı telefon için son bilgileri veren Ice Universe cephesine göre telefon yeni bir telefoto kamerasıyla beraber gelecek.

Galaxy S24 Ultra Telefoto Kamerasında Revizeye Gidiyor

Paylaşılan bilgilere göre telefonda 3x optik zoom yeteneğine sahip olacak 50 MP telefoto kamerası bulunacak. Eski seriyi düşünecek olursak telefoto kısmında 10 MP değerinde bir kamera kullanılmıştı.

10 MP değerinden 50 MP değerine bir sıçrama olması, Samsung’un bu konuda ciddi bir yenilik yapacağını gösteriyor.

Galaxy S24 Ultra

Zaten mevcut modellerde de Samsung’un özellikle zoom performansı bir hayli dikkat çekmişti. Muhtemelen yeni seri Galaxy S24 Ultra modelinde yine yüksek zoom kapasitesi göreceğiz ama buna karşılık olarak görüntü kalitesi de 50 MP ile beraber biraz daha iyi olacak. Diğer kamera özellikleri konusunda da yeni açıklamaları beklemek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler