Çarşamba, Nisan 24, 2024

Gearbox, Satın Alınmasına Rağmen Borderlands Oyunları Yapmaya Devam Edecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda, bir haberimizde Embracer Group’un Gearbox Entertainment’i 1,3 milyon dolara satın almayı kabul ettiğini belirtmiştik. 2K Games’e göre, Borderlands serisi Gearbox tarafından geliştirilmeye devam ediyor.

gearbox borderlands oyunlarini gelistirmeye devam edecek 1

Embracer Group’un Gearbox Software’i satın alacağının duyurulmasının ardından birçok oyuncu, Gearbox’un en önemli serilerinden olan Borderlands için bu durumun ne anlama geldiğini merak ediyordu.

Yayıncı 2K Games tarafından yayınlanan bir açıklamada, “Borderlands serisinin gururlu yayıncısı olarak, Gearbox’taki ortaklarımız ve organizasyonları için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

gearbox borderlands oyunlarini gelistirmeye devam edecek 2

“Birleşme, 2K’nın Gearbox ile olan ilişkisini Borderlands’in yayıncısı olarak rolümüzü ya da şu anda stüdyo üzerinde çalıştığımız diğer projeleri değiştirmiyor. Bu inanılmaz derecede yetenekli ekiple uzun vadeli ortaklığımızı sürdürmeyi ve dünya çapındaki oyun hayranlarına çok daha heyecan verici eğlence deneyimleri sunmayı dört gözle bekliyoruz.”

gearbox borderlands oyunlarini gelistirmeye devam edecek 3

Borderlands, 2K Games ve Gearbox arasında bir ortaklık olarak kalırken, Embracer Group’un satın almasının ardından hangi projelerin ortaya çıkacağını ve Gearbox’un yeni sahiplerinin, Borderlands kadar başarılı farklı bir seri üretip üretmeyeceğini birçok oyuncu gibi biz de merak ediyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler