Cuma, Mart 29, 2024

Gigabyte H370 ve H310 Anakart Modellerini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok yakında yeni Gigabyte’ın geliştirdiği Intel soket yapısına sahip Coffee Lake-S anakartlarını piyasada göreceğiz. İlk parti detayları gelmeye devam ettiği gibi, ilk etapta toplamda 7 farklı anakart segmentini piyasada göreceğiz. Ayrıca o özlediğimiz H serisi uygun fiyatlı modeller yine Gigabyte çatısı altında giriş ve orta seviyeli anakart modelleri ile de göz doldurabilir.

Yeni Gigabyte Coffee Lake-S Anakartlar Neler?

GIGABYTE H370 HD3

Orta kullanıcıların çokça tercih edeceği Gigabyte H370 HD3 anakartından başlamak istiyorum. Bu anakart modeli için piyasada “isterseniz krito para madenciliği yapın, isterseniz oyunlarda tercih edin, sizin için H370 HD3 modeli mükemmel bir anakart olacaktır.” yorumları yapılıyor.

Fiyatı konusunda henüz bir bilgi sahibi değiliz ancak iddiaların arkası boş değil. Cebimizi de düşünen bir model olacağı aşikâr hocalar.

GIGABYTE H370 HD3 Anakart

GIGABYTE H370M D (S) 3H

Micro-ATX formatında tasarlanan H370 serisi ise yine orta segmentteki kullanıcıların tercih edeceği modeller arasında yer alıyor. Tasarımını MSI B350 Tomahawk modeline gerçekten çok benzettim. Zira renkler ve çizgiler birebir o modeli işaret ediyor. Ancak Gigabyte bu tasarımı daha önceden Z370 modellerinde de tercih etmişti.

GIGABYTE H370N WIFI

H370 yonga setini temel alarak geliştirilen bu anakart ise minik kullanıcılar için. Zira Mini ITX sistemlerde özellikle Türkiye’de anakart bulmakta güçlük çekiyoruz. Türkiye’ye bu modelin geleceğini pek düşünmüyorum ama yeni Intel Coffee Lake-S serilerinde bizlere eşlik edecek.

GIGABYTE H370N WIFI Anakart

GIGABYTE H310 S2H / DS2

Bu model ise H310 yonga seti ile donatılmış olan bir giriş seviyesi Micro-ATX anakart. Akıllıca seçim yapmak isteyenler ve cebini düşünenler için uygun olacağını düşündüğümüz bu model, aynı zamanda üzerinde eski portlar ile birlikte geliyor.

GIGABYTE H310M DS2 Anakart

GIGABYTE H310M S2H Anakart Coffe Lake S

GIGABYTE AORUS H370 Gaming 3 WiFi

Bu anakart modeli ise kervana sonradan katıldı. Üst segmentteki kullanıcıların tercih edeceği anakart, RAM slotlarından tutun pek çok detaya kadar RGB aydınlatma barındırıyor. Zira firmanın AORUS serileri gerçekten müthiş iddialı ve performanslı bir şekilde geliyor.

Anakartların teknik detayları şuanda netleşmedi. Ancak konuyu güncellemeye devam edeceğiz. Bakalım Intel yeni Coffee Lake-S segmentinde nasıl bir performans sunacak biz de merakla bekliyoruz.

AORUS H370 Gaming 3 Anakart Coffee Lake S

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler