Cumartesi, Temmuz 27, 2024

God of War Ragnarok PC Sürümü Duyuruldu! Ne Zaman Çıkacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliyordu gelecekti derken, sonunda oyuncuları sevindirecek gelişme duyuruldu. God of War Ragnarok PC sürümü resmen açıklandı. Daha önce oyunun PC sürümünün geleceği konusunda sızıntıları sizinle paylaşmıştık. Şimdi de yeni serinin resmi duyurusunu görmüş olduk. Hemen çıkış tarihi detaylarına geçelim ve yayınlanan ilk fragmana bir bakış atalım.

God of War Ragnarok PC Sürümü Geliyor

State of Play etkinliği kapsamında duyurulan PC sürümü, 19 Eylül tarihinde çıkacak. Oyun çıkış yaptığı zaman beraberinde önemli DLC paketlerinden biri olan Valhalla DLC’sini de getirmiş olacak.

Yani sizin anlayacağınız PC sürümü içerik anlamında da oyunun en dolu hallerinden biri olarak gelecek. PC oyuncularının memnun olacağı diğer bir konu ise yapımın destekleyeceği teknolojiler. Işın izleme desteği, DLSS desteği, FSR desteği ve hatta XeSS desteği bile karşımıza çıkacak.

God of War Ragnarok PC

Eğer Sony, daha önce sunduğu oyunlarda yaptığı gibi bir optimizasyon sunacak olursa, bu teknolojilerle beraber God of War Ragnarok PC sürümü tadından yenmeyecek bir hale gelebilir.

Zaten yayınlanan ilk videoda da oyunun hem grafik kalitesinin hem de oluşturulan atmosfer kalitesinin dikkat çekici derecede önde olacağı gösterilmiş. İlk izlenimlere göre bakacak olursak PC kullanıcılarının bir hayli memnun kalacağını düşünüyorum.

Unutmadan yapımın ön siparişe açıldığını da belirtelim. Epic Games üzerinden oyun şu anda 1499 TL fiyatla satışta. İkinci paket olan Digital Deluxe Edition sürümü ise 1749 TL fiyatla satılıyor. Sipariş vermek isteyenler için hemen şuraya bir link ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler