Cuma, Nisan 19, 2024

Google Domains Türkiye Fiyatlarına Zam Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın popüler alan adı hizmeti Google Domains‘in fiyatlarına zam geliyor. Uzun bir süredir yıllık 75TL gibi uygun bir fiyat etiketiyle alan adı alınıyorken artık bir yıllık satın alım ücreti 195 TL olacak.

Ortaya çıkan haberlere göre sektörün önde gelen isimlerinden Google, alan adı (domain) satışı hizmeti Google Domains fiyatlarına zam getirmeye hazırlanıyor. Normal şartlar altında döviz kuru karşılığı + sağlayıcı komisyonu + KDV fiyatlandırması işleyen alan adı satımını Google Domains uzun süredir oldukça uygun fiyat ile sağlıyordu.

Google Domains zamları ne zaman geçerli olacak?

google domains
Google Domains Türkiye Fiyatlarına Zam Geliyor! 2

Şirket, Türkiye’deki alan adı hizmetlerine oldukça yüksek oranlarda zam yapma kararı aldı ve bu karar ile birlikte şu an mevcudiyette ki yıllık 75 TL’lik ücret yüzde 160’lık bir fiyat artışı alarak yıllık 195 TL’ye yükselecek.

Mevzubahis fiyat artışının uygulanacağı tarihte paylaşıldı ve içiniz rahat olsun eğer almak istediğiniz alan adlarını 29 Temmuz 2022 tarihine kadar halen daha yıllık 75 TL ücret karşılığında almaya devam edeceksiniz. Bunun haricinde eğer mevcudiyette bir alan adınız varsa 75 TL karşılığında yinelemesini sağlayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler