Cumartesi, Nisan 20, 2024

Google, Koronavirüsü Sebebiyle I/O Etkinliğini İptal Etti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google I/O katılımcılarına gönderilen elektronik postalarda Google, herkesin bir arada olacağı I/O etkinliğini iptal ettiğini ancak geliştirici topluluğu ile bağlantı kurmanın diğer yollarını keşfedeceğini söylüyor. I/O için alınan biletlerin parası 13 Mart’a kadar sağlanacak.

Google’ın açıklaması:

Koronavirüs (COVID-19) etrafındaki endişeler nedeniyle ve CDC, WHO ve diğer sağlık otoritelerinin sağlık rehberliği uyarınca Shoreline Amfitiyatrosu’ndaki fiziksel Google I / O etkinliğini iptal etmeye karar verdik.

I/O 2020 için bilet satın alan tüm konuklara 13 Mart 2020’ye kadar tam bir geri ödeme yapılacaktır. I/O 2020’ye kaydolan misafirlerin gelecek yılın çizimine girmeleri gerekmeyecek ve otomatik olarak bir I/O 2021 bileti satın alma seçeneği sunulacaktır.

Önümüzdeki haftalarda, geliştirici topluluğumuza en iyi şekilde bağlanmak için Google I/O’yu geliştirmenin diğer yollarını araştıracağız. Google I/O web sitesini ek bilgilerle birlikte güncel tutacağız.

Google, Facebook’un geçtiğimiz hafta F8 etkinliğini iptal etme kararını takiben bir geliştirici etkinliğini iptal eden ikinci büyük teknoloji şirketi oldu. Facebook’un F8 etkinliğinde olduuğu gibi, Google’ın I/O konferansı WWDC’ye benzer ve dünyanın dört bir yanından yaklaşık 5.000 geliştiriciyi cezbetmektedir.

I / O, Mountain View, California’da gerçekleşirdi, ancak iptal edilen F8 konferansı, Apple’ın WWDC için kullandığı aynı mekan olan San Jose, California’daki McEnery Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Apple, WWDC 2020 için tarihleri ​​açıklamadı, ancak geçmiş olaylara dayanarak, 8 Haziran – 12 Haziran arasında Apple’ın hedeflemesi muhtemel tarihler. Bu tarihler doğruysa, WWDC F8’den bir ay sonra ve Google I/O’dan yaklaşık üç hafta sonra olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler