Cuma, Mart 29, 2024

Google, Pixel Buds A’yı Sızdırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz ay, internet devi Google’ın Pixel Buds A adlı uygun fiyatlı bir Pixel Buds varyantı üzerinde çalıştığını bildirdik. Şimdi ise, Google yaklaşan uygun fiyatlı kulaklıkların ilk görünümünü yanlışlıkla ortaya çıkardı ve bize ürünün neye benzeyeceği konusunda biraz fikir verdi. Google Nest posta listesindekilere gönderilen bir e-postada, Google, Pixel Buds A’nın koyu nane rengi varyantının ilk görünümünü ortaya çıkardı. E-posta ayrıca Google cihazlarına (9to5google aracılığıyla) gelen özellikleri de içeriyor.

leaked google pixel buds a pic
Google, Pixel Buds A'yı Sızdırdı! 2

Küçük resimde görebildiğimiz kadarıyla Pixel Buds A, orijinal Pixel Buds modeline oldukça çok benzeyecek ve bu, önceki yazılarımızdan birinde iddia ettiğimiz gibi okuyucularımızı şaşırtmamalı. Sızan görüntü, şarj göstergesinin konumunun değiştiğini de gösteriyor. Yeni modele göre şarj göstergesi cihazın üst kısımlarında yer alacak.

Sızan görüntü, Pixel Buds A modelinin ilk görünümünü koyu nane renginde verirken, söylentilere göre Buds A modeli Apple’ın AirPods isimli kulaklıklarına benzer şekilde dışı tamamen beyaz renkte de satışa sunulacak.

Uygun fiyatlı Pixel Buds’ın fiyatı bilinmemekle birlikte, Pixel 4A modelinin Pixel 4 modeline yaptığı gibi orijinal Pixel Buds’a uygun fiyatlı bir alternatif olacak. İkinci nesil Pixel Buds’un fiyatı şu anda 179 dolar, yani diyebiliriz ki Pixel Buds A modeli bundan daha ucuz olacak.

Pixel 5A ile birlikte piyasaya sürülecek

Google’ın Buds A’yı ne zaman piyasaya süreceği tam olarak net değil, ancak yakın zamanda FCC’de listelenmiş olması, Google’ın kulaklıkları bir an önce piyasaya süreceğini ima ediyor. Çeşitli haber kaynakları, uygun fiyatlı Pixel Buds’ın söylentilere göre Pixel 5A akıllı telefon modeli ile birlikte piyasaya sürülebileceğini tahmin ediyor.

Ancak Google, şu ana kadar uygun fiyatlı Buds A’nın çıkış tarihi konusunda herhangi bir şey paylaşmadı. Bu nedenle, şirketin yakında sürümle ilgili resmi bir açıklama yapmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler