Perşembe, Nisan 25, 2024

Griftlands adlı kart oyunu Steam’de çıkış yaptı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Klei Entertainment tarafından geliştirilip yayınlanan Griftlands adlı kart oyunu, erken erişim safhası ile birlikte Steam üzerinde oyuncularla buluştu.

Oyun için 9 Temmuz’a kadar %15’lik bir indirim mevcut!

Orijinal fiyatı 25 TL olan oyun, 9 Temmuz’a kadar 21,25 TL’den satılacak. Çıkışından bu yana sekiz Steam kullanıcısı tarafından incelenen oyun, inceleyen kişiler tarafından olumlu inceleme notları aldı.

Oyunu denemek isteyenler için demo sürümünü aktif etmişler. RYO, strateji ve kart savaşı türlerinin bir araya getirilmesiyle ortaya çıkan Griftlands, hikayesiyle birlikte oyuncuların beğenisi toplayacak gibi duruyor.

Griftlands battle

Oyun içerisinde yaptığınız her şey çok önemli. Topladığınız kartlar, aldığınız görevler gibi. Savaşarak, anlaşarak ve çalarak kendi yolumuzu çizdiğimiz oyunda, ilginç bir serüven bizleri bekliyor olacak.

6-12 ay süresince erken erişim safhasında bulunacak olan oyun, bu süre içerisinde çeşitli hataları ve oyuncu önerilerini göz önünde bulundurarak oyunun gelişmesini sağlayacaklar. Ayrıca ilerleyen zamanlarda oyunun fiyatının da artabileceği söylendi.

Griftlands photo 1

Eğer bu tarz kart oyunlarını seviyorsanız eğer Griftlands‘e bir göz atmanızı tavsiye ederim. Griftlands hakkında görüşleriniz varsa eğer yorumlarda belirtmeyi unutmayın lütfen 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler