Perşembe, Nisan 25, 2024

Hitchhiker PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Versus Evil ve geliştirici Mad About Pandas, gizem macera oyunu olan Hitchhiker‘ın çıkış tarihini paylaştı.

Oyun, 15 Nisan 2021 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için geleceğini duyurdu.

Hitchhiker VidThumb2021

Hitchhiker, geçen ay Apple Arcade’de piyasaya sürüldü. Amacınızın kendi arka planınızın bulmacasını çözmek olduğu kayıp otoyollarda geçen bir gizem oyunudur. Hafızası ya da varış noktası olmayan bir otostopçu olarak, size yakın bir kişinin gizemli kayboluşunu izleyen garip ve güzel bir manzarada bir dizi gezintiye çıkarsınız.

Sürücüleriniz metanetli çiftçilerden nöbetçi garsonlara kadar uzanıyor ve her birinin anlatacak bir hikayesi var. Yolculuğunuz devam ederken, önünüzde yatan tehlikelerle yüzleşirken geçmişinizin olaylarını deşifre etmelisiniz. Hitchhiker, kendini bulmak için bilinmeyeni keşfetme konusunda bir yolculuk macerasıdır.

Oyunun tanıtım yazısı

Unutulmuş otoyollarda geçen gizem oyunu Hitchhiker’da hedefiniz geçmişinize ait esrarları çözmek. Hafızasını kaybetmiş, nereye gitmesi gerektiğini bilmeyen bir otostopçu olarak, garip ama hoş bir arazide bir dizi otostop çekecek ve bir yakınınızın gizemli kayboluşunun izini süreceksiniz. Arabasına bineceğiniz kişi metanetli bir çiftçi veya mesaisini tamamlamış bir garson olabilir ve hepsinin anlatacak bir hikayesi var. Bu yolculuklarda ipuçları bulabilir ve ittifaklar oluşturabilirsiniz. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değil.

Yolculuğunuz devam ederken geçmişte yaşadığınız olayları çözecek ve sizi bekleyen tehlikelerle yüzleşeceksiniz. Hitchhiker, kendinizi bulmak için bilinmeyeni keşfetmeyi konu alan bir yolculuk hikayesidir.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler