Cuma, Nisan 19, 2024

Horizon Zero Dawn bu yaz PC’ye geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Horizon Zero Dawn artık PlayStation‘a özel Horizon özel bir oyun değil. Sony nihayet oyunun bu yaz PC‘ye geldiğini doğruladı. Aylar süren söylentilerden sonra, Sony Worldwide Studios‘un başkanı ve eski Guerrilla Hermen Hulst genel müdürü, PlayStation Blog röportajında müjdeli haberi verdi.

horizon zero dawn ps4 smartcdkeys cheap cd key 4 800x450 1“Evet, Horizon Zero Dawn‘ın bu yaz PC‘ye geldiğini onaylayabilirim,” diyen Guerrilla‘nın yeni stüdyo yönetmeni, daha fazla detayın yakında duyurulacağını da sözlerine ekledi. Mağaza sayfası artık Steam‘de de mevcut ve henüz bir sistem gereksinimi bilgisi elimizde yok.

Oyun PS4 sürümündeki ile aynı olarak çıkacak, ancak bu sürüm aynı zamanda bir dijital sanat kitabı ve dinamik bir tema içerecek. PC‘ye özgü özelliklere sahip olabilecek başka hiçbir bilgi şimdilik yok. Mağaza sayfası ayrıca PS4 Pro ekran görüntülerini de kullanıyor, bu yüzden oyun için gözümüz uzaklarda.

Hulst‘a göre Sony, “PlayStation‘a daha fazla insanın nasıl tanıtılacağına dair yeni fikirlere” açık, ancak bu, PC‘de çok daha fazla PS4 oyunu yayınlamayı planladığı anlamına gelmiyor. The Last of Us 2 için bir iş listesi, kartlarda bir PC bağlantı noktasının olabileceğini, ancak Sony‘nin daha fazla bağlantı noktası göstermeye hazır olmadığını önerdi.

horizon zero dawn ps4 playstation 4 1.original

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler