Cuma, Mayıs 10, 2024

HP, Elite Dragonfly G2 ve Elite Dragonfly Max İş Bilgisayarını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2021 teknoloji etkinliğinde HP bugün, yeni nesil HP Dragonfly G2 ve HP Dragonfly Max iş amaçlı dönüştürülebilir bilgisayar modellerini duyurdu.

HP Elite Dragonfly G2, HP Elite Dragonfly’ın halefidir ve 1 kg ağırlığından daha düşük bir başlangıç ​​ağırlığı ile dünyanın en hafif kompakt ticari dönüştürülebilir cihazıdır. Bu cihaz, 11. Nesil Intel Core işlemciler ve yeni Intel entegre grafiklerle desteklenmektedir. Sorunsuz bağlantı için bu cihazı 5G veya gigabit sınıfı 4G LTE ile yapılandırabilirsiniz.

Diğer yeni ve geliştirilmiş özellikler arasında, Audio by Bang & Olufsen ile kristal netliğinde ses, HP’nin yeni izinsiz giriş algılama teknolojisi ve fiziksel olarak açıldığında veya tehlikeye atıldığında bilgisayarı kilitleyen ve kullanıcıyı bilgilendiren HP Tamper Kilidi bulunmaktadır.

HP Elite Dragonfly G2 1
HP, Elite Dragonfly G2 ve Elite Dragonfly Max İş Bilgisayarını Tanıttı! 2

Dragonfly G2 ile birlikte HP, Sparkling Black veya Dragonfly Blue olarak satışa sunulacak HP Elite Dragonfly Max’i de duyurdu. Elite Dragonfly Max, AI (Yapay Zeka) odaklı ses optimizasyonuna sahip dört geniş menzilli mikrofona, yüksek kaliteli görüntülü sohbet için 5 MP + IR kameraya ve Eyesafe sertifikalı mavi ışık teknolojisine sahip bir HP Eye Ease ekrana sahip.

Henüz detaylarına sahip olmadığımız HP Elite Dragonfly G2 ve HP Elite Dragonfly Max’in Ocak ayının ilerleyen günlerinde piyasaya çıkması bekleniyor. Satıştan önce teknik özelliklere, fiyatlara ve hangi ülkelerde satışa çıkacağına dair bilgilere erişeceğimizi umuyorum.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler