Cumartesi, Nisan 27, 2024

Huawei Freebuds 3 Türkiye Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlar için en iyi aksesuarlar arasında yer alan kablosuz kulaklık modellerine sürekli yeni alternatifler eklenmekte. Özellikle son birkaç yıldır Apple, Samsung gibi devler bu alanda sıkı bir yarış içerisinde. Yarışa sonradan dahil olan Huawei de bu konuda iddialı markalardan bir tanesi. Markanın son ürünü Huawei Freebuds 3 ile bu alanda iddiasını ortaya koydu.

Kirin A1 işlemcilerinin kullanıldığı yeni kablosuz kulaklık modelini merakla beklenen fiyatları da açıklandı. Ülkemizde de satışa çıkan yeni kulaklık modelinin Türkiye fiyatları da açıklanmış oldu.

Huawei Freebuds 3 Türkiye fiyatı nasıl?

Resmi olarak yapılan açıklamaya göre Huawei Freebuds 3 Türkiye fiyatı 1.099 TL. Rakiplere baktığımız zaman biraz daha uygun fiyatlı bir kablosuz kulaklık sunulacağını görüyoruz. Bluetooth 5.1 teknolojisini destekleyen, yenilenmiş olan işlemcileri Kirin A1 serisine sahip olan kulaklıklar, bu fiyatla yüksek satış rakamlarına ulaşacak gibi duruyor.

Huawei Freebuds 3

Rakip olarak gösterilen Apple’ın AirPods Pro kulaklık modelinin yaklaşık 1900 TL gibi bir fiyat olduğunu biliyoruz. Sadece fiyatı göz önüne aldığımız zaman ikili arasındaki yarışı Huawei Freebuds 3 kazanacak gibi duruyor. Teknik özellikler ve diğer etkenler göz önüne alındığında hangi modelin daha çok ilgi göreceğini zaman gösterecek. Şu an için her iki modelin de satışta olduğunu ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. benim telefonum android ve bugüne kadar hiç bi kulaklıktan bu kadar memnun kalmadım bu kalklığı almadan önce uzun bi araştırma yaptım. Teknoloji uzmanları bu kulaklığın androidler için en iyisi olduğunu söylüyorlardı . gerçektende öyleymiş ses kalitesi inanılmaz birde aktif gürültü engelleme özelliği diye bir şey var onu açtığım zaman etraftaki tüm gürültüyü kesmesi çok etkileyici. Açıkçası bu fiyata bu kulaklık çok fazla.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler