Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei Watch GT Akıllı Saat Gün Yüzüne Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı saat piyasasının önde gelen isimlerinden Huawei şirketinin yeni akıllı saat modeli Huawei Watch GT hakkında bazı detaylar gelmeye başladı. Sızan bazı resmi basın görsellerinde cihazın yuvarlak bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca cihazın kullanım süresi, kullanacağı işlemci ve kısa süreli belleği hakkında da bazı detaylar netleşmeye başladı.

Sporcuların Yeni Favorisi Olabilir

Teknoloji alanında hızlı bir yükseliş grafiği çizen Huawei, bir süredir akıllı telefon ve akıllı saat bazında başarılı işlere imza atıyordu.  Şirket; akıllı telefon pazarındaki popülerliğini diğer sektörlerde de göstermeye devam ediyor. 

Yeni sızdırılan basın görselleriyle birlikte Huawei‘in yeni akıllı saat modeli Huawei Watch GT hakkında bazı detaylar netleşmeye başladı. 

Fortuna kod adıyla sızdırılan cihazın görsellerinde; şirketin önceki modeli olan Watch 2 Sport modeline benzer bir tasarım çizgisi görüyoruz.

Sızdırılan görsellere baktığımızda; Watch GT modelinin yuvarlak bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Klasik ve modern tasarımın harmanlanmış hali gibi duran model, bu tasarım sayesinde çoğu kullanıcının beğenisini kazanacağa benziyor.

Huawei Watch GT Akıllı Saat Gün Yüzüne Çıktı İÇERİK

Öte yandan Watch GT modelinin bazı teknik detayları da gün yüzüne çıktı. Cihazda 410 mAh kapasiteli bir batarya bulunacağı söyleniyor. Bu batarya sayesinde Watch GT, saat modunda tam 14 gün aktif kalabilecek. Ayrıca GPS özelliği açıkken 7 saat ve ekran sürekli açıkken de 20 saatlik bir kullanım süresi sunacağı bilinmekte.

Ek olarak cihazda 768 MB RAM ve Qualcomm’un Snapdragon 3100 işlemcisinin yer alacağı söylenmekte. 

Depolama alanı konusunda da 4 GB boyutunda bir değer sunan cihaz, teknik özellikler bazında tatminkâr kullanıcıları memnun edeceğe benziyor.

Cihazın asıl önem arz eden kısmı; sporculara sunacağı bazı olanaklar. 

Çoğu spor dalında otomatik olarak takip geliştirebilen cihaz; sizin hangi sporu yaptığınızı anlıyor ve spor içerisindeki çeşitli aktivitelerinizi kayıt altına alabilirken, istatistiklerinizi de tutabiliyor.

Bu anlamda çoğu sporcunun işini kolaylaştıracak olan Watch GT; spor sektöründe başarılı satış rakamlarına ulaşabilir. 

Son olarak Huawei Watch GT modeli hakkında net bilgilerin 16 Ekim tarihindeki Huawei Mate 20 etkinliği sürecinde verilmesi bekleniyor. En kesin bilgiler için 16 Ekim tarihini bekleyelim, sevgili PCH okurları.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler