Cuma, Mart 29, 2024

Infinix Smart 6 Plus (India) Tanıtıldı: Özellikleri ve Orijinali ile Farkları Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticilerinden Infinix, geride bıraktığımız iki gün önce diğer pazarlardaki modellere göre farklılıklar içeren Hindistan pazarı için yeni bir Infinix Smart 6 Plus modelini tanıttı. Hindistan pazarına özel X6823C model numaralı Infinix Smart 6 Plus, orijinal modelde olduğu gibi çentikli bir ekran tasarımına sahip.

Orijinal model ile aralarındaki farklardan bir tanesi orijinal modelde yer alan 6.6 inçlik ekran yerine 6.82 inçlik diyagonel daha büyük bir ekrana sahip olması. Ekrandan söz etmişken 440 nit tepe parlaklık oranı sunarken HD+ çözünürlüğe sahip. Arka panele geldiğimiz zaman yansımalı bir arka panel bizleri karşılıyor.

Hindistan pazarına özelin arka tarafta yer alan kamera modelinin tasarımı ana model ile kıyaslandığı zaman farklı ama her iki modelde de Yapay Zeka destekli lenslere sunuyor. Özçekim kameraları da bu farklılıklara sahip öyle ki; orijinal modeldeki özçekim kamerası 8MP çözünürlüğe sahipken Hindistan’a özel sürüm 5MP çözünürlüğe sahip.

Indian Infinix Smart 6 Plus olarak adlandırılan akıllı telefon gücünü Helio G25 yonga setinden alıyor ve konfigürasyon tarafında 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı sunuyor. RAM’i 6GB’a kadar sanal olarak yükseltebilirken dahili depolama alanını microSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar yükseltmek mümkün.

Bunların haricinde ana model ile Hint modeli arasında fazla bir farklılık bulunmuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler