Cuma, Nisan 19, 2024

Instagram, Web Sitesindeki ‘Hikayeler’ Ekranını Yeniliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram, masaüstünde Hikayeler için yeni görünümünü sunmaya başladı. Bu ayın başlarında yenilenmiş tasarımı test etmeye başlayan şirket bu yeni deneyimi yakın zaman içerisinde herkesin kullanımına sunacak.

Şu anda görselde bakmakta olduğunuz yeni görünüm Hikayenin her iki tarafında da önceki ve sonraki Hikayenin tıklanabilir önizlemelerini görüntüleyebileceksiniz. Instagram, bunun işleri daha sürükleyici ve önceki tasarıma göre gezinmeyi daha kolay hale getirmesi gerektiğini söylüyor. Son birkaç hafta içinde masaüstü hikaye görüntüleyicide boyutunu artırmak, Hikayeleri duraklatmak ve oynatmak için kontroller getirmek ve kullanışlı bir sesi açma/sesi kapatma seçeneği eklemek gibi başka ince dokunuşlar yaptı.

Instagram
Instagram, Web Sitesindeki 'Hikayeler' Ekranını Yeniliyor 2

Şu anda yeni arayüz ülkemiz için sunulmadı ama en büyük beklentim bu yeni arayüzle birlikte Instagram’ın resmi sitesinde yer alan hikayeleri görüntüleyememe sorununun ortadan kalkması. Bir internet tarayıcısı üzerinden Instagram’ın masaüstü sitesine girdiğiniz zaman ve bir hikayeyi izlemek istediğiniz hikaye baloncuğuna dokunduğunuz kişinin profiline yönlendiriliyorsunuz ve hikayeyi göremiyorsunuz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler