Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iOS 17.2 ile Wi-Fi Sorunu Giderilecek mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda Apple tarafından 17.1 güncellemesi yayınlanmıştı. Kullanıcıların yaşadığı önemli sorunların bir kısmı giderildi. Hatta bunlar ile kalmayıp bazı yenilikler de sunan Apple, kullanıcılarını sevindirdi.

Fakat 17.1 güncellemesinde dikkate alınmayan sorunlar hala yaşanmaya devam etmekte. Kullanıcıların şikayette bulunduğu can sıkan sorunlardan birisi olan “Wi-Fi” sorunu da şu sıralar bir hayli konuşulmaya başlandı.

Teknoloji devi Apple, yaşanan sorunlara karşılık yeni güncellemesi olacak  iOS 17.2 yamasının çalışmalarına başladı.

104755718

Yaşanan Wi-Fİ sorunları Nelerdir?

Kullanıcılar şu sıralar stabil ve sağlıklı bir şekilde devam eden bağlantının kesilmesi ve kesildikten sonra tekrar ağa bağlanamaması sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Ağınızın sizlere sunmuş olduğu hızı düşürmesi ve düşük hızda kullanılması gibi sorunlar yaşamakta. Bu sorunların iOS 17.2 güncellemesi ile tamamen ortadan kalkması bekleniyor.

iOS 17.2 güncellemesi Apple kullanıcıları tarafından merak ile beklenen güncellemenin yayınlanma tarihi ne zaman olacak sorusu oldukça merak konusu oldu.

654104dd4e3fe0245483f11e

iOS 17.2 Güncellemesi ne zaman yayınlanacak?

Henüz daha Apple tarafından net bir açıklama açıklama yapılmadı ancak Kasım sonu yada Aralık başında yayınlanması bekleniyor. Bu güncellemede istenen kullanıcıların geçici çözümlerinin haricinde bu sorunun tamamen ortadan kaldırılması bekleniyor. İlerleyen zamanlarda gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Arada  17.1.1 güncellemesi var!

17.2 güncellemesi yakın zamanda yayınlanacak ama bu süreçte bir ara güncelleme daha göreceğiz. iOS 17.1.1 güncellemesi yayınlanacak bu güncellemede ki yenilikler neler olacak inceleyelim.

ios 17 1 1 guncellemesi geliyor hata duzeltmelerine odaklanacak170516 0

Dahili olarak testi devam eden 17.1.1 güncellemesinin  asıl amacı  17.2 güncellemesinin hatasız bir şekilde yayınlamak olduğunu anlayabiliriz. Yeniliklerden ziyade sorunları ele alan bu güncellemede iPhone cihazların  geceleri otomatik bir şekilde kapanma problemini güncellemede içerebilir. Resmi açıklama ile yıl sonu yayınlanacak güncellemede iPhone 15 de yaşanan BMW araçlarında kablosuz şarj sorununa çözüm bulanacaktır. Anlayacağınız  17.1.1′ de şarj sorunu bu güncelleme içerisine dahil edilmeyebilir.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler