Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 14 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bloomberg ekibinden Mark Gurman’a göre, Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple’ın ilk sonbahar etkinliğini 7 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirmeyi hedeflediğini bildirdi. Bu sonbahar lansman etkinliğinde iPhone 14 ailesini ve Watch Series 8 modelleriyle tanışıyor olacağız.

Standart iPhone 14 modelleri ufak tefek revizyonlarla gelirken Pro modelleri büyük revizyonlarla geliyor olacak; değiştirilmiş çentik tasarımı, gelişmiş kamera teknolojisi, A16 Bionic yonga seti ve daha fazlası.

iPhone 14 serisi ile model sistemi değişiyor

iPhone 14 ailesi birlikte model sistemi de değişiyor olacak; iPhone 14 (6.1 inç), iPhone 14 Max (6.7 inç), iPhone 14 Pro (6.1 inç) ve iPhone 14 Pro Max (6.7 inç) olmak üzere dört model tanıtılacak ve beklenilen satış rakamlarına ulaşılamadığı için mini modeli artık olmayacak.

Yeni nesil akıllı saat modellerinden Apple Watch Series 8 ailesi yenilenmiş bir Watch SE modeli ile birlikte daha büyük bir gövde güncellenmiş bir tasarıma sahip olacak. Dayanıklılık konusunda da yenilikler sunacak ve Watch Series 8 ile birlikte ilk kez Watch tarafında bir Pro modeli göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler