Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 15 Pro Yeni Renk Seçeneği ve Tasarımıyla Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone serisi akıllı telefonlar için bir başka dönüm noktası olarak gösterilen iPhone 15 Pro serisi için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak yeni akıllı telefon için render görüntüsü yayınlandı.

Yeni render görüntüsünde telefonun tasarımı net olarak gözüküyor. Bunun dışında söz konusu modelin renk seçeneği konusunda da yeni bir alternatif daha görmüş olduk.

iPhone 15 Pro Nasıl Bir Tasarım ile Gelecek?

Sadece yayınlanan bu render görüntüsünden yola çıkacak olursak, arka kısımda kare şeklinde bir kamera alanıyla karşı karşıya olacağımızı görüyoruz. 3 ayrı lensin boyutunun ise biraz daha geniş olduğunu söylemek lazım. Ama genel olarak kamera tasarımı ve kamera alanı tasarımının değişmediği de net.

Bunun dışında ön kısma baktığımız zaman ise yeni modelde dinamik ada tasarımının kullanılacağını görmekteyiz. Ekran çerçevelerini de düşündüğümüz zaman aslında tasarımda çok büyük bir fark göremiyoruz desek yeridir.

iPhone 15 Pro

Gelelim renk kısmına. Yine bu render görsellerinden yola çıkarak telefonda yeni bir renk seçeneğinin sunulacağını görüyoruz. Aslında renk seçeneği mavi. Fakat şu var ki biraz daha gri tonlarının hakim olduğu bir mavi rengi söz konusu.

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde bu renk seçeneğinin de sunulması bekleniyor. Telefonun çıkışı için çok uzun zaman kalmadı. Eylül ayında diğer tüm detayları da öğrenmiş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler