Salı, Ekim 22, 2024

İptal Edilen Call of Duty Oyunu Sızdı

Artık efsaneleşmiş bir oyun olan Call of Duty serisi için gizli kalmış çok fazla şey var. Evet sürekli yeni oyunlar çıkış yapıyor ve hikaye revize ediliyor ama bu dev yapım için gün yüzüne çıkmayan birçok girişim de var. İşte bunlardan biri olan Call of Duty Future Warfare, kısa süre önce sızdırıldı.

Oyunun sızdırılmış olmasının geliştirici firma açısından pek bir önemi yok zira bu yapımın iptal edilen Call of Duty oyunu olduğu da ortaya çıkan bilgiler arasında.

Call of Duty Future Warfare İptal Edildi

NX1 kod adıyla geliştirildiği görülen oyunun, uzay temalı bir hikayesi olduğu anlaşılıyor. Karakterimizin adının Walker olduğunu ve uzay görevinde yaşanan bir saldırıdan sonra uyandığını görüyoruz.

Başlangıç Call of Duty oyunlarından gördüğümüz havada aksiyon dolu bir başlangıç. 2 dakikanın biraz daha üzerinde olan videoda, kuşatılmış uzay üssünden kurtulmaya çalıştığımızı görüyoruz.

BENZER:  Sonunda The Day Before için Çıkış Tarihi Açıklandı

Sızdırılan bilgilerin ve oynanış videosunun eski Call of Duty geliştiricisi olan Brain Bright tarafından doğrulandığını da ekleyelim. Hatta ünlü isim o dönem oyunun geliştirilmesinden sorumlu olan firmanın Guitar Hero oyununu da geliştiren Neversoft olduğunu belirtmiş.

Zaten sızdırılan oynanış videosunun başında da firmanın logosunun yer aldığını net olarak görüyoruz.

Sızdırılan görüntülerde oyuna ilişkin bazı ipuçları da var. Özellikle Call of Duty Ghosts yapımındaki ögelerle olan benzerlikle ve çağrışımlar dikkat çekici.

Call of Duty Future Warfare

Gelecekte oyunun yeni bir versiyonu gelir mi ya da uzay temalı başka bir Call of Duty oyunu görür müyüz bilemiyorum ama bu sızıntıdan da anladığımız şu ki aslında Infinity Ward, gördüklerimizden çok daha fazlası üzerinde çalışıyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler