Cuma, Mart 29, 2024

Just Cause 4 Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Square Enix tarafından sunulan en iddialı oyun serilerinden biri olan Just Cause, son olarak serinin 4.oyunuyla gündeme gelmişti. Açık dünya temalı aksiyon oyunu Just Cause 4, grafik yapısıyla dikkat çekmiş ve oyun atmosferiyle de eğlenceli bir oynanış yapısı sunmuştu.

Aradan geçen zamanda oyunun bir kez daha öne çıkmasının nedeni ise ücretsiz olması. Çok kısa bir süreliğine geçerli olmakla beraber oyunun ücretsiz olarak denenebileceği açıklandı.

Just Cause 4 sadece 2 gün ücretsiz oynanabilecek!

Hafta sonu indirimleri kapsamında ücretsiz olan oyunun, Pazartesi gününden sonra yine eski fiyattan satışa çıkacağı belirtildi. Bu süre içerisinde oyunun Steam sayfası üzerinden ücretsiz olarak denenmesi mümkün.

Ayrıca Just Cause ücretsiz olduğu süre boyunca önemli bir indirim kampanyasıyla da gündeme geliyor. Standart sürüm değil ama oyunun paketlerinin indirimlerle sunulduğunu görmek mümkün oldu.

Just Cause 4

Bu noktada en yüksek paket Complete Edition paketi. Tüm ek paketlerin de içerisinde yer aldığı seri, %82 indirimle 90 TL gibi bir fiyatla satışa çıktı. Bir diğer paket ise Gold Edition paketi. Bu paket için de %79’luk indirim yapıldı ve fiyat 83 TL oldu. Son paket ise Reloaded Edtion paketi. %78 indirimin uygulandığı bu pakette 61 TL üzerinden satışa çıktı.

İndirimlerin de yine kısa süreli olarak sunulduğunu söylemek lazım. Just Cause 4 ücretsiz oynama süresi bittiği zaman indirimler de son bulacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler