Çarşamba, Ekim 23, 2024

Karıncaların Dünyasına Giriyoruz: Empire of the Ants Geliyor

Büyük bir oyuncu kitlesi hala simülasyon oyunlarını araç simülasyon yapımlarıyla sınırlı sanıyor. Fakat gerçek bu değil. Simülasyon türünü giderek çeşitleniyor ve artık bambaşka yapımlarla karşı karşıyayız. İşte buna güzel bir örnek daha. Empire of the Ants çok yakında bu türün en iddialı oyunlarından biri olmaya geliyor.

Empire of the Ants için Çıkış Tarihi Açıklandı

İddialı bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkacak yapımda, karıncaların dünyasına giriş yapacağız. Kendimize bir koloni inşa edeceğiz ve bu koloninin yönetimini gerçekleştireceğiz.

Kendi karınca imparatorluğumuzu kuracağımız oyunun en etkileyici yanı ise sunduğu atmosferi olacak. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyun için yayınlanan fragmandan ve görsellerden de bunu net olarak anlıyoruz.

BENZER:  Silent Hill Serisinin Yeni Oyunu Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Empire of the Ants

Fragmana göre bakacak olursak karıncaların dünyasına konuk olmakla kalmayıp aynı zamanda gerçek dünyanın işleyişini de yaşayacağız. Mevsim geçişleri, gece gündüz döngüsü ve çeşitli doğa olaylarıyla beraber oyun bizi gerçek dünyadaymış hissine ulaştıracak.

Beklentimizin bir hayli yüksek olduğu Empire of the Ants için çıkış tarihine gelelim. Verilen bilgilere bakacak olursak oyun 7 Kasım tarihinde yayınlanacak. Oyun için yayınlanan videoyu da hemen aşağı ekleyelim. Ayrıca yapımın Steam sayfasının açıldığını da eklemiş olalım. Buradan Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler