Cumartesi, Nisan 27, 2024

KFC’nin Oyun Konsolu KFConsole Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

KFC, geçen yaz aylarında yeni bir konsol tanıtacağını duyurmuştu. Aslında fast food zinciri olmasına karşın KFConsole isimli bir konsol tasarladıklarını belirten firma, ilk etapta şaka yapıyor sanıldı.

Öyle ki bu alanda KFC’nin hiçbir bağlantısı yok. Şaka olarak görülen konu ise gerçek olmaya doğru gidiyor. Bugün yeni bir paylaşım yapıldı ve konsol net haliyle görüntülendi.

KFConsole özellikleri neler olacak?

Twitter hesabından yapılan paylaşım sonrasında ortaya çıkan konsol için önemli detaylar verildi. İlk olarak şunu belirtelim ki Cooler Master ile ortak olarak geliştirilen bir projeden söz ediliyor. Bu da demek oluyor ki konsolun gerçek olma ihtimali daha yüksek.

KFConsole

Konsolun ilk ve en büyük farkı ise oyun oynarken yemeklerin sıcak kalmasını sağlayacak bir bölümünün olması. Bir fritöze benzeyen konsol, bir yandan içindeki ısıyla yemekleri sıcak tutarken bir yandan da donanımların soğutulmasını sağlıyor.

Bu kısımda özel bir bölümün kullanılmasının amacının ne olduğu ise tartışılır. Donanım kısmında ise yeni modelin, popüler oyun konsollarından çok bir farkı olmadığını göreceğiz. Intel’in CPU birimine sahip olacak olan modelde, Asus tarafından sunulmuş bir GPU olacak ve buna ek olarak da 1 TB boyutunda iki adet SSD sunulacak.

KFConsole

VR desteği, 4K desteği ve 240 FPS yenileme hızı gibi artıları da olacağı söylenen KFConsole için tek belli olmayan detay ise çıkış tarihi ve benzeri bilgiler.

Yani şu an için konsol ne zaman çıkacak ya da satış fiyatı ne olacak belli değil. Cooler Master ortaklığının olması da bu serinin inandırıcılığını arttırıyor ama hala belli olması gereken detaylar var. Unutmadan KFC’nin yeni ürün için bir de site hazırlamış olduğunu görüyoruz.

KFConsole

Görsellere ve hazırlanan sayfalara baktığımız zaman, iş artık şakadan çıkmış gibi duruyor. Yavaş yavaş ciddiye almaya başladığımız KFConsole serisinin ne zaman satışa çıkacağı konusunda yeni bir bilgi gelirse ya da KFC farklı bir sürpriz yaparsa takip ediyor olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler