Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Korku Oyunu Quantum Error için Yeni Fragman Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teamkill Media tarafından geliştirilen bilim kurgu korku oyunu Quantum Error için yeni bir fragman videosu yayınlandı.

Oyun ilk olarak 2020 yılında duyurulmuştu.

maxresdefault 3

Quantum Error‘un PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapması planlandı. Şimdi ise oyunun Xbox Series X|S konsolları içinde çıkacağı belirtiliyor. Oyunun bu yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Aşağıdan fragman videosuna ulaşabilirsiniz.

Quantum Error Hakkında

Oyun, gelecekteki bir araştırma tesisinde geçiyor. Oyunda hayatta kalanları kurtarmak ve bir gizemli olayın arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için bir itfaiyeciyi kontrol ediyoruz. Oyun hızlı tempo, dinamik dövüş, bulmaca çözme gibi özellikleri içeriyor.

Biz oyuncular olarak ana karakteri yani Jacob Thomas’ı oynayarak, bir araştırma tesisindeki garip bir olayları araştırmak üzere maceraya atılıyoruz. Özel bir kuruluş tarafından yürütülen tesis, “Quantum Error” adı verilen yeni bir enerji formunun denenmesi sırasında bazı şeyler yanlış gittikten sonra tesis ölümcül yaratıklar ve diğer düşmanlar tarafından tesis ele geçiriliyor. Biz ise bu maceraya atılarak hayatta kalanları kurtarmak ve olayın gerçeğini araştırmakla sorumlu oluyoruz.

Bu tehlikeli macerada hayatta kalmak için ileri teknoloji silahlar ve araçlar kullanabiliyoruz. Oyun, bizlerin seçimleri ve oyun boyunca aldığımız kararlara bağlı olarak alternatif sonlar içerecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler