Çarşamba, Nisan 24, 2024

Lenovo ThinkPad X1 Fold Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo‘nun CES 2020’de tanıttığı ve bugün itibari ile 2499 Amerikan Doları fiyatı ile satışa sunduğu katlanabilir bilgisayar Lenovo ThinkPad X1 Fold, kullanıcılara ne tür bir teknoloji sunuyor? Ülkemize gelip gelmeyeceği henüz belli olmayan katlanabilir bilgisayar ThinkPad X1 Fold’un teknik özelliklerine yakından bakalım.

Performans

Intel’in Hibrit teknolojisine sahip Intel Core işlemciden güç alan bu bilgisayar Windows 10 Pro ve Windows 10 Home işletim sistemi seçenekleri ile karşınıza çıkıyor.

Dahili ıntel UHD 11. Nesil Ekran Kartı ile grafik konusunda performans sağlıyor. 5 MP çözünürlüğe sahip HD RGB + IR kamera ile geliyor ve 8GB LPDDR4X Bellek (RAM) ile geliyor, Belleklerin 4267Mhz hızı bulunuyor.

Lenovo ThinkPad X1 Fold
Lenovo ThinkPad X1 Fold Teknik Özellikleri ve Fiyatı 2

Depolama alanı konusunda 1 TB’a kadar PCIe-NVMe M.2 2242 SSD bulunuyor ve 8.5 saate kadar (video oynatımlarında 10.4 saate kadar) 50Whr batarya yer alıyor. Bunlara ek olarak ses konusunda Dolby Atmos Ses sistemleri ile çalışılmış.

Bağlantı Noktaları

2 adet ikinci nesil USB 3.2 Type C ve bir adet SIM kart bulunan cihazda WiFi 4 WLAN 802.11 AX teknolojisi yer alıyor bunlara ek olarak SIM Kart kabul gören bilgisayar 4G LTE ile birlikte 5G bağlantısını desteklerken Bluetooth 5.1 desteği sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler